Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Familjen Addams (Sv. tal)

Nästa visning: 23 nov, 14:00

Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing.

Läs mer

Giraffens cykel - ett fnittrigt filmpaket

Nästa visning: 23 nov, 12:30

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp.

Läs mer

Arne Alligator

Nästa visning: 23 nov, 13:00

YouTube-stjärnan Arne Alligator tar steget till bioduken med sina populäraste animerade musikvideor och bjuder in barn och vuxna att sjunga med i låtarna och se till att taket lyfter i salongerna. Vi får även följa med Arne på äventyr i verkligheten.

Läs mer

Fåret Shaun - Farmageddon

Nästa visning: 24 nov, 12:45

Fåret Shaun är tillbaka med ett nytt äventyr. Den här gången kraschlandar en utomjording på gården och fåret Shaun tar på sig uppgiften att se till att den kommer hem igen innan en ondskefull organisation kan fånga den.

Läs mer

Mullvadens nya äventyr

Nästa visning: 23 nov, 12:45

Den glada lilla mullvaden är tillbaka igen! Tillsammans med sina vänner lever han ett harmoniskt liv mitt i skogen. Med ett stort hjärta och medkänsla för de andra djuren tar hans nyfikenhet och livsglädje oss med på en massa påhittiga upptåg.

Läs mer

Pyssel

Juniora Play