Aktuella repertoarfilmer

     

Söker du kommande repertoarfilmer? Gå hit >>

Ponyo på klippan vid havet (jap. tal)

10xMiyazaki Nästa visning: 20 mar, 18:00

Miyazakis fantasifulla praktverk om hur vänskap och kärlek tillsammans med en natur i balans övervinner allt.

Läs mer

Draktränaren 3 (Sv. tal) 2D

Det som började som en osannolik vänskap mellan en tonårig viking och en fantastisk Nattfasa-drake har vuxit till en episk trilogi som spänner över hela deras liv.

Läs mer

Halvdan Viking

Halvdan Viking är elva år och bor i Östbyn med smeden Björn efter att hans pappa gett sig av på plundringsfärd. Men Halvdan är ingen "riktig” viking. Han haltar, har dåligt självförtroende och saknar en vän. I närheten av Östbyn ligger Västbyn.

Läs mer

Giraffens cykel - ett fnittrigt filmpaket

Nästa visning: 23 mar, 15:00

Giraffen har en ny cykel och är mäkta stolt. Den lilla Apan, som kör en trehjuling, är imponerad. Det stora dilemmat är att Giraffen alls inte kan cykla, utan välter gång på gång tills hen till slut ger upp.

Läs mer

Kalas, Alfons!

Filmerna om Gunilla Bergströms evigt unge gosse Alfons Åberg har under en rad år varit de mest populära i knattebio-sammanhang. Per Åhlins teckningar och Björn Gustafsons trygga röst ger den perfekta inramningen åt de vardagsfilosofiska berättelserna.

Läs mer

Småkryp 2: Äventyr i Karibien

Nästa visning: 23 mar, 14:00

Efter att ha gjort succé över hela världen som tecknade tv-favoriter tog småkrypen klivit över till bioduken 2014 med ”Småkryp – Långfilmen”, som sågs av hela fem miljoner biobesökare i 50 länder och av alla 200 franska produktioner detta år blev den tredje

Läs mer

Your name (org.version)

Sportlovsbio Nästa visning: 18 apr, 18:00

När Taki vaknar så har han en känsla av att han har drömt något viktigt. Han var i ett främmande rum och i en annan kropp ? en flickas kropp. I en annan del av Japan drömmer Mitsuha om ett annat liv, ett liv så långt bort från sin hemby som möjligt.

Läs mer

Pyssel

Juniora Play