Södra Sveriges största arthousebiograf!

Priser & öppettider

ÖPPETTIDER
Vi är tillbaka efter vårt sommaruppehåll fredagen den 16 juli och kommer till en början att hålla öppet tisdag-söndag. Fr.o.m. den 16 augusti börjar vi hålla öppet igen även på måndagar. Biljettkassan öppnar en halvtimme innan dagens första visning och stänger när sista filmen har börjat. För frågor om biljettbokning/köp eller annat som rör kassan, vänligen ring eller mejla oss under kassans öppettider.

Biljettkassans telefon: 040 - 611 20 97
Biljettkassans e-post: kassa@panora.se


BOKA BILJETTER

Det går inte att boka biljetter utan endast att köpa biljetter. Undantag görs för er med klippkort, Malmönyckeln och presentkort: Ni kan under öppettider ringa in till kassan så bokar vi era platser om ni vill vara säkra på att få plats. 


KÖPA BILJETTER
Du kan köpa biljetter på plats i biljettkassan eller online här på hemsidan. Om du vill använda ett presentkort eller klippkort är detta endast möjligt i biljettkassan, inte online. Du som har köpt biljett online har följande alternativ att välja mellan:

  • Visa upp biljetten i din telefon vid insläpp.
  • Skriv ut biljetten själv hemma och visa upp vid insläpp.
  • Hämta ut biljett i biljettkassan.

Om du vill undvika att stå i kö rekommenderar vi dig att köpa biljett online och gå direkt till insläpp.


ÅTERKÖP
Köpta biljetter kan återköpas eller bytas till annan visning i Panoras kassa fram till 24 timmar före den aktuella visningens start. När denna tiden passerat återköps eller byts biljetterna ej. Observera att distansköplagen inte omfattar kulturevenemang. Vi har inte möjlighet att göra återköp på distans. 


BILJETTPRISER
Ordinarie pris: Från 110 kr (14 januari ändras ordinarie pris till 120 kr)
Pensionär: Från 95 kr
Studerande: Från 95 kr
Barn & Ungdom < 20 år: Från 85 kr
Barnfilm / Knattebio (kortare än 60 min): 60 kr
Vardagseftermiddagar innan kl 17:00: Från 95 kr (ordinarie filmvisningar)

LÅNGA FILMER
Filmer 120 min - 140 min: +10 kr
Filmer längre än 140 min: +20 kr

Priser för särskilda föreställningar, filmserier, filmfestivaler och event varierar. Se separat information på respektive sida.


MALMÖNYCKELN
Om du har Malmönyckel-kort kan du boka biljetter via vår hemsida eller ringa och boka under kassans öppettider. Visa ditt kort när du hämtar ut biljetterna, så går den stödperson som du har med dig som sällskap gratis.

För särskilda föreställningar, filmserier, filmfestivaler och event kan andra bokningsvillkor gälla. Se separat information på respektive sida.

Event & specialvisningar