Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter
Trailer
Tider & biljetter
Lyssna på mig!
Datum: Sön 25 aug

Varmt välkomna på gratisvisning av ungdomskomedin Lyssna på mig! Perfekt som familjefilm! Vi bjuder på tilltugg och dryck innan visningen. Platser kan endast bokas av organisationer och föreningar.

OM FILMEN
Norsk komedi baserad på Gulraiz Sharifs succéroman Hør her'a! En rapp och rolig film med högt tempo, svängig musik och mycket humor.

Det är en stekhet sommar i förorten. 15-årige Mahmoud fördriver tiden på en bänk med sin enögda vän Arif och väntar på att livet ska börja på riktigt. Han har inte sökt något sommarjobb, för vem kommer anställa en "East Side Paki" som dessutom heter Mahmoud Mahroof? Men sommaren blir inte som någon har tänkt sig. Deras sällskaplige farbror Ji kommer på besök från Pakistan och Mahmouds lillebror bär på en hemlighet.

Lyssna på mig! är regissör Kaveh Tehranis första långfilm, manus är skrivit av Erlend Loe och Nora Elisabeth Landsrød. Mohammed Ahmed som spelar huvudrollen mottog utmärkelsen BUFF Nordic Star på BUFF Filmfestival 2024.

Datum: Sön 25 aug

Kl 18.00

BOKA PLATSER
Gratisvisning för grupper genom föreningar och organisationer. Kontakta oss för att göra en gruppbokning eller om du har frågor: torun@panora.se

Vi tar emot bokningar till och med måndag 19 augusti. Det finns ett begränsat antal platser, först till kvarn.

Regissör: Kaveh Tehrani
Originaltitel: Hør her'a!
Land: Norge
År: 2023
Längd: 86 minuter
Språk: Norska, urdu, engelska
Textning: Svenska
Genre: Komedi, drama
Åldersgräns: Från 11 år
Skådespelare / Medverkande: Asim Chaudhry, Imran Abdi Kedir, Kriti Surjan Thepade, Liza Haider, Manish Sharma, Mohammed Ahmed, Selma Salim Rafique
Premiär: Fre 31 maj
Distributör: TriArt Film
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö.

Event & specialvisningar