Södra Sveriges största arthousebiograf!

Trailer
Tider & biljetter
Trailer
Tider & biljetter
Mitt liv som Zucchini
Visas 15 okt

Zucchini heter egentligen Liam, men hans mamma har alltid kallat honom Zucchini. När hon dör är smeknamnet hon gett honom det enda han har kvar av henne. Han är säker på att han är ensam i världen – tills han lär känna sina nya vänner på barnhemmet.

Simon, Ahmed, Jujube, Alice och Béatrice har alla sina berättelser och de är lika hjärtskärande som ömsinta. Och så är det en flicka, Camille… När man är 10 år finns det så mycket att upptäcka – som hur det är att ha kompisar, bli kär och vem vet, kanske till och med vara lycklig.

Animerad film med manus av Céline Sciamma, fritt efter Gilles Paris roman ”Autobiographie d’une courgette”. Premiär i Cannes 2016 i sektionen Quinzaine des Réalisateurs.

___
Helgen 13–15 oktober firar Folkets Bios föreningar i hela Sverige 50-årsjubileet på sina respektive biografer. Panora är inget undantag. Varmt välkommen till en festlig helg på bion med premiärvisningar, samtal, livemusik, mingel och specialvisningar. Läs mer här>>

 

Visas 15 okt

BILJETTPRIS: 50 kr (rabatter eller klippkort gäller ej)

Filmen rekommenderas från ca 7 år.

FILMFAKTA
Regissör: Claude Barras
Land: Frankrike
År: 2016
Längd: 66 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Genre: Animerad film
Åldersgräns: Barntillåten
Visa på IMDb

Arrangörer: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, Film i Skåne och Folkets Bio riks, med stöd av Swedbank genom deras ägarstiftelse.


Event & specialvisningar