Södra Sveriges största arthousebiograf!

Sing 2 (Sv. tal)

Kombinationen av dussintals klassiska rock- och pop-hitlåtar, spännande föreställningar, hisnande konstnärskap och Illuminations signaturhumor och hjärta, gör Sing 2 till årets feel-good filmhändelse.

Buster har gjort New Moon Theatre till en lokal hit, men Buster har ett större mål i sikte: att sätta upp en ny show på Crystal Tower Theatre i glamorösa Redshore City. Utan de rätta kontakterna, måste Buster och hans artister – inklusive den plågade grismamman Rosita, det rockande piggsvinet Ash, den seriösa gorillan Johnny, den blyga elefanten Meena och, naturligtvis, den svinaktigt extraordinära provokatören Gunter – ändå på något sätt ta sig in på världsberömda Crystal Entertainment, som drivs av en hänsynslös mogulvarg som heter Jimmy Crystal.

Sing 2 är skriven och regisserad av den hyllade, återvändande, filmskaparen Garth Jennings och innehåller, förutom Bonos och Cannavales roller, flera nya karaktärer som spelas av musikstjärnorna Pharrell Williams och Halsey, Black Panther's Letitia Wright, och komikerna Eric Andre och Chelsea Peretti.

Filmen är producerad av Illuminations visionäre grundare och VD Chris Meledandri och av Janet Healy. 

FILMFAKTA
Regissör: Garth Jennings
Land: USA, Frankrike, Japan
År: 2021
Längd: 110 minuter
Språk: Svenska (dubbat)
Textning: Svenska
Genre: Animerad familjefilm, Komedi
Premiär: Ons 22 dec, 2021
Distributör: UIP/Universal
Visa på IMDb
Event & specialvisningar